Author Topic: Stackz 7.0 dictionary edition won't launch  (Read 2984 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

fvp

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
    • View Profile
Stackz 7.0 dictionary edition won't launch
« on: June 17, 2008, 03:19:50 AM »
Would love to try out the new version but...
It installs fine but when I try to launch it nothing happens. I can't find it as a hidden process running either.
Using XPSP3.
What's happening here?
« Last Edit: June 17, 2008, 03:21:21 AM by fvp »

Chris

  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 429
    • View Profile
Re: Stackz 7.0 dictionary edition won't launch
« Reply #1 on: June 17, 2008, 08:21:49 AM »
Strange, I never heard of that problem.

Maybe it's any kind of conflict with other running software. Please try stopping other running processes (virus programs etc) to find out. Maybe rebooting without loading some programs will help?

Or maybe you have insufficient resources - how much RAM is available on your system?

Do the other programs run? (Standard edition, list editors)

Chris

fvp

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
    • View Profile
Re: Stackz 7.0 dictionary edition won't launch
« Reply #2 on: June 17, 2008, 12:32:29 PM »
I tried to stop as many processes as possible and ended up with a commit charge of 174Mb out of my total 1024Mb (+1024Mb pagefile), but none of the new releases will run. (List editor w/wo dictionary, Stackz 7.0 w/wo dictionary)
I just ran a virus scan using AVG 7.5 with the newest virus definitions, and I'm all clean.
Stackz v 2006 runs fine though, I had a bug when editing entries but it's gone after reinstalling.